Uludağ'da saldırıya uğramıştı... Bahar Candan'ı darp eden kişi meğer en yakınıymış!

Doya Doya Moda programında boy gösteren ve ablası Nihal Candan ile güzellik merkezi kuran Bahar Candan, Uludağ tatilinde bir mekanda eğlenirken saldırıya uğradı. Yüzüne diliş atılan Bahar Candan'a saldıran kişinin tatile geldiği erkek arkadaşı Murat D. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Murat D. adliyeye sevk edilmesinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uludağ'da saldırıya uğramıştı... Bahar Candan'ı darp eden kişi meğer en yakınıymış!

DHA

Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran ve şimdilerde Doya Doya Moda programında boy gösteren Bahar Candan, Uludağ tatilinde saldırıya uğradı.

Bahar Candan, Uludağ'a tatile geldiği erkek arkadaşı Murat D. tarafından darp edildi. Candan'ın yüzüne cep telefonuyla vuran Murat D., gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

Özel bir televizyon kanalında katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, erkek arkadaşı Murat D. ile İstanbul'dan tatil için Uludağ 2'nci Oteller Bölgesi'ne geldi. İddiaya göre, Murat D. ve arkadaşlarıyla birlikte otele yerleşen Candan, geçen çarşamba akşamı, lobide biriyle konuşmaya başladı.

Daha sonra odaya çıkan Candan'a, Murat D., "Neden başkasıyla konuşuyor, selam veriyorsun?" diyerek, tepki gösterdi. Çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında Murat D., elindeki cep telefonuyla Bahar Candan'ın yüzüne vurdu. Odadan gelen kavga seslerini duyan otel çalışanları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Candan, özel aracıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedavisinin ardından da İstanbul'a döndü. Otele gelen Uludağ İlçe Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Murat D., dün adliyeye sevk edildi. Murat D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • bahar candan
  • nihal candan
  • magazin
  • sosyal medya
  • saldırı
  • mahkeme
  • adliye
  • uludağ
Tüm Magazin haberleri için tıklayın