Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar için imaj tazeledi

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Yılmaz karakteri ile izleyici karşısına çıkan Uğur Güneş, senaryo gereği diziye ölerek 78. bölümünde veda etti. Ünlü oyuncu şimdilerde Esra Bilgiç ile başrollerini paylaştığı Kanunsuz Toprakla için hazırlıklara başladı. Sosyal medyada sık sık paylaşımda bulunan yakışıklı oyuncunun yeni imajı beğeni topladı.

Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar için imaj tazeledi

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan yakışıklı oyuncu Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beğeni toplarken 78. bölümde kadroya veda etti.

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova diziden ayrıldıktan sonra ise Fox TV için hazırlanan Kanunsuz Topraklar için anlaşma imzaladı. Esra Bilgiç ile başrolleri paylaşacak olan Uğur Güneş'in yeni rolünü ve imajını merak konusu olurken sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Zonguldak çekimleri tamamlanan Kanunsuz Topraklar'ın İstanbul bölümlerinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Bambaşka bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak olan Uğur Güneş, imaj tazeledi.

İşte Uğur Güneş'in yeni imajı...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın