Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin'den Ebru Şallı hakkında bomba iddia

Uğur Akkuş'un olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Gonca Derin, Ebru Şallı'nın çocuklarının yanında kendisi hakkında konuştuğu iddiası ile sosyal medyadan ateş püskürdü. Arka arkaya sert açıklamalarda bulunan Derin, 'sen de çok iyi biliyorsun ki sözleşmeyle tutulmuş bir pr elemanısın ve kiran ödendiği sürece seni kiralayan kişinin reklamını yapmak zorundasın' ifadelerini kullandı.

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin'den Ebru Şallı hakkında bomba iddia

Uğur Akkuş'ın kendisini Ebru Şallı ile aldattığını öğrenmesinin ardından 2018 yılında boşanma davası açan Gonca Derin çekişmeli süreç geçirdi. Uğur Akkuş boşandığı gibi Ebru Şallı ile Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi.

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Ebru Şallı'nın çocuklarının yanında kendisini kötülediğini öne sürerek zehir zemberek sözler sarf etti.

Gonca Derin ilk paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Boşanırken beyaz eşya gibi küçücük yavruları paylaşan canlı türü anneliğimi eleştiriyor... İroni burada! Kime kötülerden kötüle beni... Fakat çocuklarımın yanında hakim ol ağzı kaslarına...

"SÖZLEŞMEYLE TUTULMUŞ BİR PR ELEMANISIN"

Sen de çok iyi biliyorsun ki sözleşmeyle tutulmuş bir pr elemanısın ve kiran ödendiği sürece seni kiralayan kişinin reklamını yapmak zorundasın. O halde işine bak anlamadığın konulara girme!"

"HADDİNİ BİL!"

İkinci bir paylaşımda bulunan Derin, "Derin paylaşımında: "Çocuklarımın yanında beni eleştirmişsin. Anneliği de sevdayı da tutkuyla yaşarım ben. Benimle derdin ne bilmiyorum ama sakın girmemen gereken yerlere girme, haddini bil!" açıklamasında bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın