Üç Kuruş Bahar kimdir? Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi?

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Üç Kuruş dün akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarına damga vuracak olan Üç Kuruş dizisinde Nesrin Cavadzade, Bahar karakteri ile karşımıza çıkıyor. Üç Kuruş Bahar kimdir? Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu...

Üç Kuruş Bahar kimdir" Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi"

Show TV'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Üç Kuruş dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Ay Yapım'ın Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'u buluşturan dizisi Üç Kuruş oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük dikkat çekti. Dizide suç dünyasının en tehlikeli adamlarından Nezih'in kızı Bahar karakterine Nesrin Cavadzade hayat veriyor. Peki, Üç Kuruş Bahar kimdir? Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Üç Kuruş nerede çekildi, Çıngıraklı neresi? Üç Kuruş konusu ne, oyuncuları kimler?

ÜÇ KURUŞ BAHAR KİMDİR?

Suç dünyasının en tehlikeli adamlarından Nezih'in kızı; zeki, zarif, soğuk ve bir o kadar da güzel bir kadındır. Kartal ile yolunun kesişmesi, zamanla Bahar'ın aklını karıştırır.

NESRİN CAVADZADE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başşehri Bakü'de doğmuştur. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Nesrin Cavadzade Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" adlı TV dizisinde başrol oynadı. Dizinin hemen ardından Nesrin Cavadzade "Dilber'in Sekiz Günü" adlı filminde oynadı. Nesrin, bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Hemen ardından yine bir Cemal Şan filmi olan "Acı" ile de yeniden Erzurum Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. Bu filmin ardından, ara verdiği televizyon kariyerine, "Samanyolu" adlı dizi ile devam etti.

2011 yılı itibariyle "Al Yazmalım" dizinde oynamaya başladı. Aynı yıl içinde Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği "Yangın Var" filmlerinde başrol oynadı. "Güzel Günler Göreceğiz" filmiyle Antalya Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", Ankara Film Festivali'nde ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini aldı. "Yangın Var" filmiyle yine Ankara Film Festivali'nde ve Sadri Alışık Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü.

2011 yılında Cengiz Aytmatov'un ünlü eseri "Selvi Boylum Al Yazmalım"dan senarist Mahinur Ergun tarafından uyarlanan "Al Yazmalım" adlı dizide rol aldı.

2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu , Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

Cavadzade, son olarak FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinde yer almış ve bu dizide Şahika Ekinci karakterine hayat vermiştir. 6 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 44. bölümüyle diziye katılan oyuncu, dizinin 4. sezonunun bitmesine 2 bölüm kala 108. bölümde diziden ayrılmıştır.

Üç Kuruş İrfan kimdir? Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kaç yaşında, aslen nereli?

Üç Kuruş Neriman kimdir? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Leyla kimdir? Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Efe kimdir? Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Kartal kimdir? Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

  • Üç Kuruş Bahar
  • Nesrin Cavadzade
  • Nesrin Cavadzade kimdir
  • Nesrin Cavadzade kaç yaşında
  • Nesrin Cavadzade nereli
  • Nesrin Cavadzade üç kuruş
  • üç kuruş
  • dizi
Tüm Magazin haberleri için tıklayın