Türkçesi eleştiriliyordu... Demet Akalın yıllar sonra itiraf etti

Ünlü popçu Demet Akalın sosyal medyada yaptığı paylaşımlardaki hataları ile sık sık eleştiriliyordu. Demet Akalın, WhatsApp ile ilgili yaptığı paylaşımın ardından Türkçe kullanımı ile yeniden gündeme gelirken ters köşe yaparak farklı bir yanıt verdi. Akalın'ın yanıtı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türkçesi eleştiriliyordu... Demet Akalın yıllar sonra itiraf etti

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yerini alan ünlü popçu Demet Akalın, WhatsApp'ın gelen yeni sözleşmesine tepki veren isimlerden biri oldu. Demet Akalın Twitter hesabından WhatsApp'a tepki gösterdiği bir paylaşımda bulunurken sosyal medya kullanıcısının verdiği yanıt herkesi güldürdü.

Demet Akalın herkesin kendini eleştirmesinin ardından Instagram hesabından herkesin bildiği bir paylaşımda bulundu. Demet Akalın bu görselle aslında yazdıklarının çok da iyi anlaşıldığı imasında bulundu. Akalın'ın paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Bende aynı hızlı yazıp çok hızlı düşünmekten olsa gerek hep yanlış yazıyorum', 'Vallahi su gibi okudum' ve 'Ya abla gece gece ne diyorsun' gibi yorumlarda bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın