Tüdanya'dan Seda Sayan'a şaşırtan yanıt

Gırtlak kanserine yakalanan şarkıcı Tüdanya'ya yardımcı olmak isteyen Seda Sayan, şarkıcı Tüdanya'yı sabah programına konuk etmek istedi ancak hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

Tüdanya'dan Seda Sayan'a şaşırtan yanıt

Bir zamanların ünlü şarkıcılarından Tüdanya'nın gırtlak kanseri olduğu açıklanmıştı. Şarkıcı Onur Akay'ın duyurduğu bu kötü haberin ardından Akay'dan bir haber daha geldi. Ünlü şarkıcının köşesinde yer verdiği iddiaya göre; sanatçı Seda Sayan, Tüdanya'yı programında ağırlayıp onun için bir yardım kampanyası başlatmak istedi fakat Tüdanya kendisinden 100 bin TL programa çıkma ücreti istedi.

Akay'ın köşesinde ayrıca Demet Akalın'ın da ismi geçti. Onur Akay'ın yazısında yer alan ifadeler şu şekilde:

'Güzel yürekli Demet Akalın'dan sonra, yine sanat camiasında, bende ve birçok kişide hakkı ve emeği olan ve yine pırlanta gibi bir yüreğe sahip olduğunu bildiğim Seda Sayan, Tüdanya'ya yardım etmek için kolları sıvadı.

Tüdanya'yı önümüzdeki günlerde başlayacak olan sabah programına konuk etmek isteyen Seda abla, programda ona yardım kampanyası başlatmak istedi.

Ancak Tüdanya'nın programa çıkmak için 100 bin TL istemesi bence doğru olmadı. Eminim ki Seda Sayan'ın canlı yayında yapacağı yardım çağrısı, Tüdanya'ya 100 bin liradan kat kat fazla katkı sağlayacaktı.

Ben, Tüdanya'nın bu kararından dönmesini ve o programda yer almasını istiyorum. Bilmem sizler bu konuda ne düşünürsünüz?'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın