Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı hayranlarını mest eden Engin Akyürek'li yeni kare

Sefirin Kızı dizisi ile ekranlara dönen Tuba Büyüküstün partneri Engin Akyürek'li yeni paylaşımıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncuların sempatik hallerini gören Mavi ve Sancar hayranları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in yeni pozlarına mest oldu.

Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı hayranlarını mest eden Engin Akyürek'li yeni kare

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümleriyle hayranlarını ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamları seyirci ile buluşan dizinin başrol oyuncularından Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile yer aldığı yeni karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Ekranların yeni ikilisinin görenleri tebessüm ettiren pozları hayranlarından tam not aldı.

Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün diziden ayrılması ile Sefirin Kızı dizisine Mavi rolü ile dahil olan Tuba Büyüküstün ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor. Yetenekli oyuncu, yeni dizisindeki başarılı performansı ve güzelliği ile magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Instagram hesabında 5 milyon 100 bin takipçisi bulunan ünlü ismin dizi mutluluğu sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarını sıklaştıran ve Sancar rolünü üstlenen dizi partneri Engin Akyürek ile pozlarını sevenlerine sunan güzel oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

38 yaşındaki Tuba Büyüküstün, Instagram story'sinden Engin Akyürek'li yer verdiği yeni karesini hayranlarının beğenisine sundu. Eğlenceli halleri ile dikkat çeken oyuncuların yeni pozları büyük ilgi gördü.

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'un ekmek açıklamasına eğlenceli gönderme!

Fahriye Evcen Kuruluş Osman setinde! Burak Özçivit'in eşinden makyajsız pozlar

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Safiye ve Naci'nin sahnelerinde dikkat çeken detay

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir güzelliğini konuşturdu! Galata Kulesi pozuna beğeni yağdı

Alişan'ın Eşi Buse Varol gençlik fotoğraflarını paylaştı! Çocukluk pozu çok beğenildi

Tüm Magazin haberleri için tıklayın