Tuba Büyüküstün 'yol ayrımı' paylaşımıyla ses getirdi

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterine hayat vermiş olan Tuba Büyüküstün dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tuba Büyüküstün, sabah kahvesini içerken, 'Experience or not to experience. Good morning to the person we choose to be... (Tecrübe etmek ya da etmemek. Olmayı seçtiğimiz insana günaydın)' yazarak yeni bir yol ayrımına girdiğinin sinyalini verdi.

Tuba Büyüküstün 'yol ayrımı' paylaşımıyla ses getirdi

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin en sevilen isimleri arasında yerini alıyor.

Rol aldığı dizilerin yurt dışına satılmasıyla da büyük bir üne kavuşan ünlü oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Pendemi nedeniyle ekranlara sıcak bakmayan Büyüküstün, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kahve paylaşımları ile özdeşleşen güzel oyuncu son paylaşımına düştüğü 'Experience or not to experience. Good morning to the person we choose to be... (Tecrübe etmek ya da etmemek. Olmayı seçtiğimiz insana günaydın)' notuyla dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun paylaşımına düştüğü notu 'yol ayrımı' olarak yorumladı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın