Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'den karnı burnunda poz

Tolgahan Sayışman ile 2017 yılında nikah masasına oturan Almeda Abazi, ikinci kez anne olmak için geri sayıma başladı. Kız bebek bekleyen ünlü çift büyük mutluluk yaşarken Almeda Abazi, karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabının hikaye bölümünden takipçileri ile paylaştı.

Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'den karnı burnunda poz

Birçok başarılı projede rol almış olan Tolgahan Sayışman ve model eşi Almeda Abazi, Amerika'da 2017 yılında dünyaevine girdi. Ünlü çift evliliklerini magazinden uzak yaşamayı tercih ederken oğulları Efehan'ı 2019 yılında kucağına aldı.

İkinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin Alina adını verdikleri kızlarının doğumu için geri sayıma başladı.

Abazi, doğuma günler kala sosyal medya hesabının hikaye bölümünden karnını okşadığı bir karesini paylaştı. Ünlü model karnı burnunda pozuna gülücük ve balık emojisi koydu.

Tolgahan Sayışma ile poz veren Almeda Abazi, ikinci bebek müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Abazi, 'İkinci bebek geliyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık' demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın