Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'a eşi Barış Yurtcu'dan romantik doğum günü paylaşımı: Nice yıllara sevgilim

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'ın Zehra'sı olarak ekranlarda boy gösteren Deniz Baysal 30 yaşına bastı. Şarkıcı Barış Yurtçu'nun eşinin doğum gününü kutladığı romantik mesajı büyük beğeni topladı. Deniz Baysal'ın karşılıksız bırakmadı doğum günü paylaşımı ise ünlü çiftin hayranlarını adeta mest etti.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'a eşi Barış Yurtcu'dan romantik doğum günü paylaşımı: Nice yıllara sevgilim

TRT 1'in iddialı dizisi Teşkilat'ın yıldızı Deniz Baysal ve şarkıcı eşi Barış Yurtcu'dan yeni haberler var. Ünlü çiftten Barış Yurtcu güzel eşi Deniz Baysal'ın yeni yaşını kutladığı romantik sosyal medya paylaşımı büyük beğeni topladı.

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde Zehra karakteri ile ekranlara dönüş yapmış, yeni dizisindeki başarılı performansı ve güzelliği ile çok beğenilmişti.

Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncu, 2019 yılında şarkıcı Barış Yurtcu ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seren ünlü çiftten Deniz Baysal, geçtiğimiz gün 30 yaşına bastı.

'TÜM YORGUNLUK UÇTU GİTTİ'

5 Nisan 1991 doğumlu ünlü güzel Deniz Baysal yeni yaş günü heyecanını Instagram hesabından "Tüm yorgunluk uçtu gitti işte" yazarak sevenleriyle paylaştı.

Eşi Barış Yurtcu'nun ve sevimli can dostunun da yer aldığı karelere kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

'NİCE YILLARA SEVGİLİM'

Deniz Baysal'ın 30. yaş gününü şarkıcı eşi Barış Yurtçu da sosyal medya hesabından kutlamayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından güzel eşi Deniz Baysal'ın doğum gününü "Canımın içi... Dert ortağım... Dalgalı denizim... Deno'm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Nice yıllara sevgilim" notunu düştüğü romantik bir mesaj ile kutladı.

Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinin birlikte yer aldıkları aşk pozları hayranları tarafından çok beğenildi.

'İYİ Kİ BENİMLESİN'

Öte yandan Deniz Baysal da eşinin paylaşımına, "Sevgilim... Sen de iyi ki varsın, iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum" şeklinde yanıt vererek karşılıksız bırakmadı. Ünlü çiftin sevgi dolu yazışmaları hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın