Teşkilat dizisi hakkında radikal karar! Adı değiştirildi

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın rol aldığı TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş ve özel hayatlarında yaşadıklarını konu alan Teşkilat dizi için radikal bir karar alındı. Teşkilat dizisinin adı Ankara olarak değişti.

Teşkilat dizisi hakkında radikal karar! Adı değiştirildi

TRT1'de yayınlanacak olan başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal gibi isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi için herkesi şaşırtan bir karar alındı. Oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çeken Teşkilat'ın adı değişti.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş ve özel hayatlarında yaşadıklarının işleneceği Teşkilat dizisinin adı Ankara olarak değiştirildi.

ANKARA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alacak olan Teşkilat dizisi, yakında TRT ekranlarına gelecek. Dizinin yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

ANKARA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği dizinin ilk 3 bölümü Ankara'da çekildi.

TRT1 ANKARA DİZİSİ KONUSU NE?

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstlendiği dizide, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş ve özel hayatlarında yaşadıkları konu alınıyor.

ANKARA OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal rol alıyor. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık da rol almakta.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın