Ünlü isimlerden yangın terörüne tepki! 'Ormanlarımıza nasıl kıydınız?'

Televizyon ve dizi dünyasının ünlü isimleri Hatay'da başlayıp Türkiye'nin canını yakan orman yangınlarını üstlenen PKK'lı teröristlere sosyal medya hesaplarından lanet yağdırdı. Ormanlarımıza nasıl kıydınız?

Ünlü isimlerden yangın terörüne tepki! 'Ormanlarımıza nasıl kıydınız"'

Birol Akbaba: Göztepe ve Bakırköy’de içinde insanlarla birlikte mağazaları kundaklamış bir PKK. Gaziantep, Tuzla, Kuşadası, Güngören, Kayseri, Beşiktaş ve birçok yerde halkın arasında bombalar patlatmış bir PKK. Hâlâ birileri bu aşağılık topluluk için “orman yakarlar mı acaba?” diye tartışıyor.

Mustafa Ceceli: Terörist köpekler; her zaman kalleştiniz, her zaman şerefsizdiniz ve her zaman da korkaktınız.. Hep tuzak kurdunuz, hep masumları öldürdünüz.. Şimdi de ormanları ve içindeki canlıları katlediyorsunuz.. Evet ateşin çocuklarısınız ve cehennem ateşinde yanacaksınız.

Ezgi Mola: Lanet olsun! Kendi başını yesin terör örgütün de! Bir bitmediniz adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangında parmağı olanlar!

Sinan Akçıl: Eğer gerçekten sabotaj yoluyla yaptıysanız bunu Hatay’a söyleyecek söz bulamıyorum. Aslında buluyorum da bipliyorum. 

Gamze Özçelik: Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun.

Hakan Yılmaz: Nasıl kıydınız ormanlarımıza yazık günah yemin ediyorum. Parmağı olan herkese lanet olsun.

Hasibe Eren: Eğer ki bir insan eliyle çıktıysa bu yangın nefesinde boğulsun inşallah. 

Burcu Kara: Ah ah ah!.. Bu doğa bizi affeder mi? Vicdansızlar, insafsızlar, Allah’sızlar!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın