Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu, hangi isim? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme adayı belli oldu. Tv 8'in en çok izlenen yapımları arasında yer alan Survivor 2021 yeni sezonuna bomba gibi başladı. Her hafta bir ismin adaya veda edeceği yarışmanın çekimleri Dominik'te yapılıyor. Survivor 2021 dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu? İşte tüm merak edilenler...

Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu, hangi isim" Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı"

Survivor'da dün akşam eleme adayı açıklandı. 16 Ocak Cumartesi yayınlanan yeni bölümde ünlülüler dokunulmazlık oyununu kaybedince eleme adayını yazmak zorunda kaldı. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan yarışmada heyecanlı anlar yaşanıyor. Ünlüler takımı ayrıca cumartesi akşamı pirinç ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu. Survivor 2021 dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da Ünlüler takımı tarafından yapılan oylamanın ardından takım arkadaşlar tarafından en fazla oyu alarak haftanın ilk eleme adayı İlayda Şeker oldu. İlayda Şeker yarışmaya Gönüllüler takımında başladıktan sonra yapılan ilk konseyde Gönüllüler takımı tarafından Ünlüler takımına gönderilen İlayda Şeker kaybedilen ilk dokunulmazlığın ardından Ünlüler takımında eleme adayı olarak gösterilen isim İlayda Şeker oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunun ardından yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. Büyük bir mekanizmanın iki ucunda duran yarışmacılar platformu ve rakibini iterek platformun sonunda yer alan kovaları devirmeye çalıştı. Güce dayalı olan müsabakaya Gönüllüler takımında Yunus Emre, Poyraz damga vururken Ünlüler takımında ise İsmail Balaban oyuna damga vurdu. 

Survivor'da haftanın 1. dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla Gönüllüler takımı kazanırken dokunulmazlık sembolünü Acun Ilıcalı'nın elinden yarışmada etkili bir performans sergileyen Yunus Emre Karabacak aldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın