Survivor Batuhan'ın Melisa diye seslendiği kişiyi duyan şaştı kaldı! Bakım kim çıktı

Bir döneme damgasını vuran başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde Batuhan Karacakaya, Bülent karakterine hayat verdi. Dizi ile popüler olan Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılırken son hali ile şaşırttı. Ünlüler takımında mücadele eden Batuhan Karakaya, parkurlarda sayı aldıkça Melisa diye bağırması mera konusu oldu. Melisa'nın Acun Ilıcalı'nın kızı olduğu ve sevgilisi olabileceği ihtimali üzerinde dururken gerçek çok başka çıktı. Batuhan Karacakaya'nın Melisa'sı bakın kim çıktı...

Survivor Batuhan'ın Melisa diye seslendiği kişiyi duyan şaştı kaldı! Bakım kim çıktı

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre gibi isimlerin rol aldığı tekrarları ile reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent Ziyagil karakteri ile adını duyuran Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden olan Batuhan Karacakaya, son hali ile uzunca bir süre konuşuldu.

Survivor Batuhan, her yarışmada 'Melisaaa!' diye bağırması ile dikkatleri üzerine çekti. Batuhan'ın Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'ya seslendiğini düşünürken, bazı sosyal medya kullanıcaları da sevgilisi olduğunu düşündü ancak gerçek çok başka çıktı.

Batuhan Karacakaya'nın Melisa diye seslendiği kişi kardeşi çıktı. Melisa, sosyal medya hesabından abisine bol bol destek veriyor, paylaşım yapıyor.

İşte Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacakaya...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın