İlayda Oral kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral kimdir?

Ekranların fenomen yarışması Survivor All-Star'da mücadele eden Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Instagram'ı aktif olarak kullanan İlayda Oral sevgilisi Anıl Berk Baki ile çekildiği pozlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor. Peki, İlayda Oral kimdir, ne iş yapıyor?

İlayda Oral kaç yaşında, ne iş yapıyor" Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral kimdir"

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All-Star 2022 Gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Başarılı bir performans gösteren Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Survivor Anıl'ın sevgilisi İlayda Oral kimdir?

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ'NİN SEVGİLİSİ İLAYDA ORAL KİMDİR?

Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral 25 Ağustos 1994 yılında dünyaya geldi. İlayda Oral, kitesurf ile ilgilenmektedir ve kış aylarında kayak ve snowboard yapmaktadır. Hayvansever kişiliği ile ön plana çıkan Oral, Arya isminde bir köpek sahibidir. Kitesurf yapmayı seven Oral kışın kayak ve snowboard yapmaktadır. Sağlık Yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Oral Instagram'da 22.5K takipçiye sahiptir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın