Survivor All Star'da herkesi üzen ayrılık... Sözleri duygulandırdı

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2022'nin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Barış, Gizem, Ardahan ve Gökhan'ın eleme potasında olduğu konseyde adaya veda eden isim belli oldu. SMS oylamasında en az oyu alan isim Ardahan oldu. Ardahan, veda konuşması ile duygulandırdı.

Survivor All Star'da herkesi üzen ayrılık... Sözleri duygulandırdı

Survivor All Star 2022 yeni bölümü ile geçtiğimiz akşam ekrana getirildi. Eleme heyecanının yaşandığı Survivor All Star 2022'de bir yarışmacı adaya veda etti.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Ardahan eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında aday Barış Murat Yağcı oldu. 3. dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ise adı en fazla yazılan isim olan Gizem 3. eleme adayı oldu. Performans oylamasında en çok oyu alan Anıl da eleme adayı olarak Gökhan'ın adını verdi.

4 yarışmacı için yapışan SMS oylaması sonucuna göre Acun Ilıcalı, adaya veda eden ismi açıkladı. Survivor All Star'a veda eden isim Ardahan oldu.

Ardahan, "Hayallerime veda ettim, üzgünüm. Şampiyonlarla yarıştım. Bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, ben onlardan razıyım, onlar da benden razı olsun" şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın