Survivor All Star'a Gökhan Keser veda etti... Arkadaşları gözyaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşandı. Gökhan, Barış, Evrim ve Ayşe arasında yapılan SMS oylaması sonucunda en az oyu alan Gökhan Keser oldu. Adaya veda eden Gökhan Keser, 'Adaptasyon sorunu yaşadım, adada yaşadıklarım da etkilemiş olabilir' dedi. Evrim ve Ayşe, Gökhan'ın elenmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Survivor All Star'a Gökhan Keser veda etti... Arkadaşları gözyaşlarına boğuldu

TV8'in yakından takip edilen Survivor All Star 2022 yarışmasının önceki gün ekrana getirilen yeni bölümünde Gökhan, Barış, Evrim ve Ayşe eleme potasına çıkan isimler oldu. Yarışmacılardan biri hayallerine veda etti.

Ada konseyinde konuşma yapan Acun Ilıcalı, en az oyu alarak adaya veda eden kişinin Gökhan Keser olduğunu açıkladı. Gökhan'ın vedasıyla Evrim, Ayşe ve Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı.

Gökhan Keser, Üzüldüm ama sözümü tuttuğumu düşünüyorum. Elimden geleni verdim. Ama adaptasyon sorunu yaşadım, adada yaşadıklarım da etkilemiş olabilir beni. Kendi sezonumdan çok farklı bir sezondu. Ailemi ve sevdiklerimi gururlandırdığımı düşüyorum. Bu hikaye burada bitiyor benim için, söyleyecek çok fazla şey yok" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı da "Yıllar sonra yeniden beraber olduğumuz için çok mutlu oldum. Duruşunu iki sezondur da bozmadın. Efendiliğini bozmuyorsun, kalp kırmıyorsun. Survivor zor bir testtir, baskı altında böyle kalabilmek büyük başarı. Sana karşı her zaman sempatim vardı bu sezon daha da arttı" dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın