Survivor 2021 hangi günler yayınlanacak? Survivor hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021 yeni sezonuna başladı. Televizyon ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Survivor bu yıl yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Acun Ilıcalı sunuculuğunda yayınlanan yarışmada yarışmacılar hayatta kalma mücadelesi veriyor. Peki, Survivor 2021 hangi günler yayınlanacak? Survivor hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?

Survivor 2021 hangi günler yayınlanacak" Survivor hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor"

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021 9 Ocak Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında başladı. Acun Ilıcalı'nın en çok değer verdiği programlardan birisi olan Survivor bu yıl yine birbirinden iddialı yarışmacılar ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takımın mücadele ettiği yarışmada hayatta kalma savaşı başlıyor. Peki, Survivor 2021 hangi günler yayınlanacak? Survivor hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?  

SURVIVOR 2021 HANGİ GÜNLER VAR?

Heyecanla beklenen Survivor 2021 Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Birbirinden iddialı yarışmacılar ile efsane bir sezona başlayan yarışma ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Tv8 yayın akışında çarşamba akşamları Doğduğun Ev Kaderindir, cuma akşamları ise Kırmızı Oda dizisi yayınlanıyor. Buna göre Survivor’ın pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri yayınlanacağı düşünülüyor.

SURVİVOR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

9 Ocak Cumartesi akşamı yeni sezonuna başlayan Survivor 2021 Tv8 ekranlarında saat 20.00’de başladı. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın