Danilo Zanna, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'la bir araya geldi

9 yıllık evliliğini noktalamaya hazırlanan MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Danilo Zanna, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile Somer Sivrioğlu ile birlikte gittiği Mardin'de karşılaştı. Şehrin yöresel yemeklerini tadan ikili, keyifli bir gün geçirdi.

Danilo Zanna, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'la bir araya geldi

TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden olan Danilo Zanna 2012 yılında nikah masasına oturduğu oğlu Zeno Tibet'in annesi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı.

Danilo Zanna çıkan boşanma haberlerinin ardından, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz" açıklamasında bulundu.

Kafasını dağıtmak isteyen Zanna, Somer Sivrioğlu ile Mardin'e gitti. Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu Mardin'de Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile karşılaştı. Zanan ve Sivrioğlu, Yılmaz ile yöresel yemekleri tadarken fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın