Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli mi?

Netflix platformunda yayınlanan ve izlenme rekoru kıran Squid Game'in 9 bölümlük ilk sezonunu izleyenler gözlerini yeni sezona çevirdiler. Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli mi? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir...

Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak" Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli mi"

Netflix'in en çok izlenen listelerinde zirveye yerleşerek dünyayı kasıp kavuran Squid Game'in yeni sezonunun olup olmayacağı merak ediliyor. Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Squid Game dizisinde borca batmış çaresiz kişiler, gizemli bir örgütün hazırladığı platformlardaki çocuk oyunlarını oynayarak yüksek miktarlarda para kazanmak ve hayatta kalmak için birbirleriyle mücadele ediyorlar...

SQUİD GAME 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Squid Game senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, dizinin 2.sezou için müjde verdi. Tarihle ilgili henüz net bir şeyin olmadığını fakat Squid Game'in muhtemel ikinci sezonunun dizide yer alan maskeli grubun gizemli elebaşları Frontman'e odaklanabileceğini belirtti. Netflix'ten ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SQUİD GAME NE DEMEK?

Squid ve game kelimeleri İngilizcedir ve Türkçe anlamları "Kalamar" ve "Oyun"dur. Squid Game dizisinin adı ise Türkçeye Kalamar Oyunu olarak çevrilmektedir.

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Gülük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etaba geçerken, diğer yandan oyuncular arasındaki gruplaşmalar, tehlikenin boyutunu daha da artırır.

SQUİD GAME OYUNCULARI KİMLER?

Park Hae-soo - Cho Sang-woo

Lee Jung-jae - Seong Gi-hun

HoYeon Jung - Kang Sae-byeok

Oh Yeong-su Oh Il-nam

Anupam Tripathi, Abdul Ali

Heo Sung-tae Jang Deok-su

Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo

  • Squid Game
  • netflix
  • netflix Squid Game
  • Squid Game 2. sezon
  • Squid Game yeni sezon
Tüm Magazin haberleri için tıklayın