Spikerlik, oyunculuk ve şarkıcılıktan sonra o mesleğe de el attı... İşte Defne Samyeli'nin yeni işi

Defne Samyeli, geçtiğimiz gün kızı Derin Talu ile Bebek'te görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Defne Samyeli, kitap çıkaracağının müjdesini verdi. Samyeli, 'Kitap yazıyorum. Benim amaçlarımdan bir tanesi ilham ve motivasyon kaynağı olabilmek. Onu da yaptığıma inanıyorum. Çünkü çok olumlu tepki alıyorum ve ona da seviniyorum.' dedi.

Spikerlik, oyunculuk ve şarkıcılıktan sonra o mesleğe de el attı... İşte Defne Samyeli'nin yeni işi

Derin Talu ile geçtiğimiz akşam Bebek'te objektiflere yansıyan Defne Samyeli, aracına binmeden önce gazeteciler ile sohbet etti. Defne Samyeli, "Arabam gelene kadar konuşalım. Sabah erkenden çekimimiz var. Derin'in kapak çekimi var, benim de başka bir çekimim var. Şimdilik söyleyemiyorum" dedi.

Konser yoğunluğunu anlatan Samyeli, "Bodrum sahnelerimiz olacak. Onun dışında yine Alaçatı ve Göcek'te sahnelerimiz var. Kış dönemine hazırladığımız projelerimiz de var, sürpriz. Bir yandan kaslarımız hep kuvvetli kalsın diye devamlı konser veriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sosyal medyadan bayağı yorum geliyordur, formunuzu nasıl koruduğunuza dair. Var mıdır bunun bir formülü?" sorusunu yanıtlayan Samyeli, şunları söyledi:

"Kitap yazıyorum. Benim amaçlarımdan bir tanesi ilham ve motivasyon kaynağı olabilmek. Onu da yaptığıma inanıyorum. Çünkü çok olumlu tepki alıyorum ve ona da seviniyorum. Hayatta kendinize bakarsanız, vücut bunun karşılığını kesinlikle veriyor. Bununla ilgili kitap yazıyorum, bitmek üzere."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın