Songül Karlı ekranlara dönmek için yeşil ışık yaktı: Mücadele veriyoruz

Eski eşi tarafından bir milyon liradan fazla dolandırıldığı ve ekmek parası bulmakta zorlandığı kötü günlerin yankısı sürerken Songül Karlı, Bebek'te yemek yedikleri lokantadan çıkarken magazincilere yakalandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü türkücü Karlı, ekranlara tekrar dönmenin hayalini kuruyor.

Songül Karlı ekranlara dönmek için yeşil ışık yaktı: Mücadele veriyoruz

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te bir restauranttan çıkarken görüntülenen Songül Karlı, basın mensuplarıyla sohbet etti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Karlı, ekranlara dönmek istediğini ifade etti.

Songül Karlı açıklamasında "Televizyon programı hazırlıyorum. Biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Ekranlara geri döneceğiz inşallah. Ekranlara geri dönmek için mücadele veriyoruz" dedi.

Muhabir ise "Sanki önünüze taş koyuyorlarmış gibi anladım" deyince Karlı şu yanıtı verdi: "Herkes herkese taş koyuyor bu sadece benim için geçerli değil. Yapacak bir şey yok. Başıma çok geldi böyle şeyler."

11 Mayıs 2012 yılında hayatını birleştirdiği Metin Yüncü ile olaylı bir ayrılık yaşayan Karlı, "Metin Yüncü çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi." açıklamalarıyla çok konuşulmuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın