Son Yaz'ın Kaan'ı Erdem Şanlı kaza geçirdi, ölümden döndü

Fox TV'de ekrana getirilen Son Yaz dizisinde Kaan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Erdem Şanlı, çekimlerin bitmesinden sonra aracıyla otele dönerken kaza yaptı. Genç oyucu ölümden döndü.

Son Yaz'ın Kaan'ı Erdem Şanlı kaza geçirdi, ölümden döndü

Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan Son Yaz'ın Kaan'ı Erdem Şanlı set çıkışı aracı ile otele dönmek üzere yola çıktı. Ekip arabasıyla yola çıkan genç oyuncu kaza geçirdi.

Alaçatı yolunda kaza geçiren oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisine devam edilen Erdem Şanlı'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

02.09.1996 'da İzmir'de doğdu. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul'a geliyor.

Önce tv projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. İlk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban'ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen'in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi.

Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan "Kovala" da Melis Sezen'in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi "Son Yaz" projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın