Merve Özbey konserinde ortalık karıştı

Ünlü şarkıcı Merve Özbey’in konserini izlemek için lüks bir eğlence mekânında bulunan gençler, mekânın güvenlik görevlileri tarafından darp edildiklerini ileri sürerek şikâyetçi oldu.

Merve Özbey konserinde ortalık karıştı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, ünlü şarkıcı Merve Özbey geçtiğimiz günlerde lüks bir mekânda konser verdi. Bir grup arkadaş, Merve Özbey'in konserine izlemek için gitti. Konserin ilerleyen saatlerinde iddiaya göre grup içerisinde bulunan genç kızlar mekânda bulunan diğer müşteriler tarafından rahatsız edildi. Gruptaki erkekler ise durumu fark ettiğinde kız arkadaşlarını rahatsız eden gençleri uyarmak istedi.

YAKA PAÇA DIŞARI ATTILAR

İddiaya göre, bu sırada mekânın güvenlik görevlileri gelerek gençleri uyarmaya başladı. Gençler olayda kendilerinin mağdur olduklarını ileri sürse de yine iddiaya göre mekânın güvenlik görevlileri grubu yaka paça dışarı çıkarttı. Güvenlik görevlilerine direnen gençlerin bazılarının cep telefonları kırıldı ve yara aldılar. Olayla ilgili polis merkezine giderek şikâyetçi olan gençlerin ihbarı üzerine lüks mekânın güvenlik görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın