Damla Ersubaşı kaç yaşında, aslen nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı kimdir?

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Damla Ersubaşı kaç yaşında, aslen nereli" Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı kimdir"

Sihirli Annem dizisinde "Tuğçe" karakterine hayat veren Damla Erşubaşı, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Bir zamanların sevimli oyuncusu Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı.

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızla kilo veren ve adeta başka birine dönen Damla Ersubaşı, geçirdiği değişimi sosyal medya hesaplarından göz önüne seriyor.

2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Ersubaşı'nın 4 yıl süren bu evlilikten 2 tane kız çocuğu var. Çift 2020 eylül ayında tek celsede boşandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın