Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den romantik pozlar

Acun Ilıcalı ile biten evliliğinin ardından Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı ilişkisini noktaladı. Kısa bir süre sonra kalbinin kapılarını Mohammed Al Saloussi'ye açan Şeyma Subaşı şu sıralar aşk sarhoşu. Sevgilisi ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Şeyma Subaşı, romantik pozları ile takipçilerinden tam not alırken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den romantik pozlar

Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başlamasının ardından hayatı tamamen değişen Şeyma Subaşı 1 yıl evli kalmasının ardından boşanma kararı aldı. Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa'nın velayetini de babasına veren Subaşı, özel hayatı ile gündemden düşmüyor.

İtalyan DJ Guido Senia ile yaklaşık 1 yıl aşk yaşayan ve bütün vaktini onunla geçiren Şeyma Subaşı daha sonra ayrılık kararı aldı. Senia ile bağlarını koparan Subaşı, kısa bir süre sonra Mohammed Al Saloussi ile yeni bir ilişkiye başladı. Şimdilerde sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile Miami tatilinde olan Subaşı, sosyal medyadan bol bol paylaşım yapıyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Subaşı, sevgilisi ile verdiği romantik pozlar takipçileri ile paylaştı. Subaşı, yaklaşık dört aydır birlikte olduğu sevgilisiyle teknede çektirdiği fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Şeyma Subaşı sevgilisi ile verdiği romantik pozlarına 'Sen ve ben. Senin için çok deliyim' notunu ekledi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın