Şeyma Subaşı hamilelik iddialarını paylaşımlarıyla yalanladı

Şeyma Subaşı hamile mi? Mısırlı milyarder sevgilisi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine damga vurmuştu. Şeyma Subaşı hamilelik iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. Ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla hamilelik haberlerini bakın nasıl yalanladı.

Şeyma Subaşı hamilelik iddialarını paylaşımlarıyla yalanladı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın uzun bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi ile aşk haberleri gündemden düşmüyordu. 30 yaşındaki ünlü güzel ise şu sıralar hamilelik haberleri ile magazin gündeminde çok konuşuluyor.

Üç aylık hamile olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hakkında çıkan haberleri yalanladı.

ÜÇ AYLIK HAMİLE İDDİASI

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı'nın hamile olup olmadığı magazin gündemine damga vurdu. Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ise hamile olduğu yönünde ortaya atılan dedikoduları alevlendirmişti. Yaptığı paylaşımlarda dikkati çeken görüntüsü ile takipçileri de bu iddialar karşısında ikiye bölünmüştü.

Nikah için gün sayan Subaşı Instagram story'sinden magazin gündemine damga vuran hamilelik iddialarına ilişkin cevap niteliğinde paylaşımlar yaptı.

İLK PAYLAŞIM GELDİ!

Şeyma Subaşı hakkında çıkan haberlere yönelik ilk paylaşımına "Bu Şeyma bizimle kafa buluyor arkadaşlar. Hadi yarın bir haber daha girelim. Ama merak ettiğim bir şey var. Acaba sizin adıma yazıp haber yapıp... tıklanma sayısı mı? Yoksa benim 4 milyondan fazla izlenen story sayım mı?" yazdı.

'SONRA KARNIM ÇIKAR'

Instagram hesabında 3 milyon 200 bin takipçisi bulunan Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu. Instagram story'sinde paylaştığı yemek fotoğrafının altına "Bugün sağlıklı besleneyim...Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar" yazarak hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanladı.

Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medyadan paylaştı!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın