Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade'nin çocukluk fotoğrafını paylaştı

Yasak Elma dizisi setinde tanışıp yeni bir aşka yelken açan Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade aşklarını her fırsatta sosyal medyadan paylaşıyor. Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade'nin çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşırken 'Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak. Ve alnından çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak.' notunu düştü. Alkan'ın romantik paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade'nin çocukluk fotoğrafını paylaştı

Fox TV'de ekrana getirilen entrikanın bir an olsun bitmediği Yasak Elma dizisi setinde tanışan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade'nin aşk yaşamaya başlaması magazin basını tarafından büyük ilgi gördü.

Nesrin Cavadzade ile olan fotoğraflarını paylaşırken sık sık kalbine ve alına etiketlemesi ile adından söz ettiren Alkan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade'nin çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. 'Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak. Ve alnından çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak.' notunu düşen Gökhan Alkan'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Gökhan Alkan'ın o paylaşımı...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın