Sevda Erginci boyu hakkında yorum yapanlara cevap verdi: Çok acımasızlar

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile adından söz ettiren Sevda Erginci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunana Erginci, boyu hakkında yapılan yorumlar hakkında 'Son zamanlarda çok sık ve acımasızca yapılıyor olmasının sebebi, hepimizin sosyal medyada fazla ulaşılabilir olması ve insanların kişisel mutsuzlukları sanırım' dedi.

Sevda Erginci boyu hakkında yorum yapanlara cevap verdi: Çok acımasızlar

Elele dergisi için özel açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Sevda Erginci, boyu (1,59) hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sevda Erginci, konuyla ilgili şunları söyledi: 'Aslında çok sıkıldım bunu konuşmaktan ve artık umursamak istemiyorum. Çünkü yıllardır bana en çok sorulan ve söylenen şey bu...

Hiç tanımadığım, hayatımda yeri olmayan insanlar bunu sorun haline getirmeden önce, farkında da değildim açıkçası. Veya esprisi yapılırsa çok güldüğüm bir konuydu. Samimi bir şekilde yapıldığında hala öyle.

Bunun son zamanlarda çok sık ve acımasızca yapılıyor olmasının sebebi, hepimizin sosyal medyada fazla ulaşılabilir olması ve insanların kişisel mutsuzlukları sanırım. Yapılması gereken onay beklemeden kendini sevmek, kusurlarını bilip, yeri geldiğinde dalga geçebilmek'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın