Sesiyle sosyal medyayı salladı! Aleyna Tilki'den ‘Yüce Dağ Başında' performansı!

Geçtiğimiz günlerde ilk yabancı şarkısının teaser'ını yayınlamıştı. Dünyaca ünlü isimlerle ortak şarkı çıkaran Tilki, dünya starı olma hayaline bir adım daha atmış oldu. Exxen'de yayınlanan ‘İşte Bu Benim Masalım' müzikalde Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Tilki, Yüce Dağ Başında' performansı ile hayranlarını büyüledi.

Sesiyle sosyal medyayı salladı! Aleyna Tilki'den ‘Yüce Dağ Başında' performansı!

Yaptığı her röportajda sık sık yabancı şarkı çıkararak dünya starı olmak istediğini dile getiren genç popçu Aleyna Tilki, ilk adımını attı. Geçtiğimiz günlerde sürprizi paylaşan Tilki, 26 Şubat'ta çıkaracağı 'Retrograde' adını verdiği ilk İngilizce şarkısının teaser'ını Youtube kanalından yayınladı. Sesi ile büyük beğeni toplayan genç şarkıcı, 'Yüce Dağ Başında' türküsünü seslendirdi.

16 yaşında müzik kariyerine başlayan Aleyna Tilki, seslendirdiği şarkılar kadar türküler ile de dikkat çekiyor. Birçok hayranı Aleyna Tilki'nin sesinin türkü söylemeye çok yatkın olduğunu düşünüyor. Exxen platformunda yayınlanan 'İşte Bu Benim Masalım' müzikalde Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Tilki, Yüce Dağ Başında' türküsünü söyledi.

Türkünün tam hali ve Aleyna Tilki'nin performansı Youtube platformundan yayınlandı. Hayranları genç şarkıcının bu performansına övgüler yağdırdı.


Tüm Magazin haberleri için tıklayın