Seren Serengil'den eski eşi Yaşar İpek'in davasında şoke eden sözler

Şarkıcı Yaşar İpek'in eski eşi şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil'i, 'Sisi' lakaplı sosyal medya fenomeni ve program sunucusu Seyhan Soylu'nun evinde tehdit ettiğine dair yürütülen davada mahkeme, ara kararını verdi. Buna göre; Yaşar İpek'in Seyhan Soylu'ya yönelik benzer eylemlerden yargılandığı dosya ile bu dava dosyasının birleştirilmesine karar verdi.

Seren Serengil'den eski eşi Yaşar İpek'in davasında şoke eden sözler

IHA

Sanatçılar Yaşar İpek ile Seren Serengil'in yer aldığı tehdit davasında yeni duruşma görüldü. İstanbul Yeşilköy'de 5 Mayıs 2020 tarihinde sanatçı Seren Serengil arkadaşı Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni ve program sunucusu Seyhan Soylu'nun evindeyken o dönemde henüz boşanma aşamasında olduğu sanatçı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiğini öne sürmüştü.

Yaşanan olayın ardından Seyhan Soylu ve Seren Serengil, Yaşar İpek hakkında şikayetçi olmuştu. Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Seren Serengil ile taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşmada ifade veren Serengil, "Boşanma sürecimiz devam ederken ve ben hamile iken sanık eve gelip hakaret ve tehditte bulunuyordu. Ben olay günü Seyhan Soylu'nun evine giderken sosyal medya hesabımdan video çekmiştim. Eve yaklaştığımda kapının önündeyken Seyhan Soylu beni aradı. Sanığın evinin önünde olduğunu, yanında başka kişiler olduğunu ve arabadan inmemem gerektiğini söyledi. Ben araçtan inmeyerek aracı göremeyecekleri yakınlarda bir yere park ettim. Sanık Yaşar'ın yanında ablasının kocası vardı ve elinde silah vardı. Sanık Yaşar İpek Seyhan'ı aradı ve küfür ederek "Aşağı inin ikinizi de delik deşik edeceğim" şeklinde sözler söyledi, başka sözler de söyledi. Ben yakındaydım tüm sözleri duydum. Sanık takıntılı ve vazgeçmeyen birisiydi. Seyhan polis çağırdı ben Seyhan'ın evine girdim ondan sonra" ifadelerini kullandı.

ARA KARAR AÇIKLANDI

Ara kararını açıklayan mahkeme; Yaşar İpek'in Bakırköy 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde Seyhan Soylu'ya yönelik benzer eylemlerden yargılandığı dava dosyası ile bu dosyanın birleştirilmesine karar verdi. Yargılama Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın