Seren Serengil, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ı diline doladı

Geçtiğimiz gün bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenen Seren Serengil, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ı hedef alarak sert açıklamalarda bulundu. Serengil, 'Toplama insanlarla konser verdiler. İnsanlar kendi cebinden para vererek konsere gitmediler. Onlar konser sanatçısı değil' sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Seren Serengil, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ı diline doladı

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Nişantaşı'nda bulunan bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Seda Sayan ile Gülben Ergen'in açık hava konserinde 'toplama kalabalıkla' konser verdiler diyen Serengil, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"BEDAVA BİLETLERLE ORAYI DOLDURDULAR"

"Bedava biletlerle orayı doldurdular. Gülben Ergen'in sahnesinde bir kadın çıkıp söyledi belediyeden geldiğini. Her ikisinin konserinde Selin Ciğerci 200 adat bilet almış. Toplama insanlara konser verdiler. İnsanlar kendi cebinden para vererek konsere gitmediler. Kişilerin ve belediyelerin toplu aldığı biletlerle o insanlar konsere gittiler.

"KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜYORLAR"

Komik duruma düşürüyorlar. Onlar konser sanatçısı değiller. O konser alanlarını dolduramayacakları belli. Niye bu kadar kendilerini komik duruma düşürüyorlar? Her ikisine de şaşırdım. Siz hiç hayatınız boyunca Gülben Ergen'in konser verdiğini gördünüz mü?"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın