Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında fenalaştı. Reklam arasına giren programın ardından Seren Serengil, hastaneye kaldırıldı. Reklamın ardından Arto, Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi verirken 'Problemi var. Kendine biraz daha iyi bakması gerekiyor. Çok acil bir şey değil ama yine de sağlığı sıkıntılı. Dolayısıyla bir müddet ufak da olsa bir tedavi görmesi lazım.' ifadelerini kullandı.

Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı

Seren Serengil, geçirdiği mide operasyonlarının ardından Dumping Sendromu hastalığına yakalanmıştı. 'Ameliyat olmazsam yaza çıkmam' açıklaması ile gündeme bomba gibi düşen Seren Serengil sevenlerini korkutmuştu.

Beyaz TV'de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından olan Seren Serengil, canlı yayında haber yorumladığı esnada fenalaştı. Bircan Bali, reklam arasına gidilmesini sağlarken Serengil, yayından çıktı.

Reklamların bitmesinin Arto, Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Arto, şu ifadeleri kullandı:

'Problemi var. Kendine biraz daha iyi bakması gerekiyor. Çok acil bir şey değil ama yine de sağlığı sıkıntılı. Dolayısıyla bir müddet ufak da olsa bir tedavi görmesi lazım.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın