Serdar Ortaç'tan eğlenceli paylaşım… Kendisini 'Aquaman' görseline photoshop'ladı

Müziği bırakacağı yönünde çıkan iddialarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son paylaşımı ile takipçilerini güldürdü. Kendisi gibi müzisyen olan Seçil Gür ile aşkına doludizgin devam eden Ortaç, yüzünü 'Aquaman' görseline photoshop'ladı ve takipçileri ile paylaştı. Ortaç'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Serdar Ortaç'tan eğlenceli paylaşım… Kendisini 'Aquaman' görseline photoshop'ladı

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen, Serdar Ortaç, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Seçil Gür ile mutlu bir birlikteliği olan Serdar Ortaç, kendisini 'Aquaman' görseline photoshop'ladı. O anları takipçileri ile paylaşan Ortaç, herkesi güldürdü.

Ortaç'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken sosyal medya kullanıcıları 'Çok güzel fotoğraf tam albüm kapağı olur albüm çıkarsana', 'Hayat yordu be abi' ve 'Serdar ortaç bu ülkeye lütuftur' gibi yorumlarda bulundu.

MÜZİĞİ BIRAKIYOR İDDİASI

Serdar Ortaç, müziği bırakıyor yönünde çıkan iddialar hakkında şunları söylemişti: 'Müziği hayatta bırakmam. Ama bundan sonra oyunculuk yapacağım. Birkaç projeden teklif aldım. Yakında en uygun gördüğüm bir projede yer alacağım.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın