Serdar Ortaç'a Malatya konserinde yoğun ilgi

Serdar Ortaç ve Eypio, bu yıl 25. kez düzenlenen Malatya Uluslararası Kültür Sanat etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında sahne aldılar. Serdar Ortaç ve Eypio sahnede yoğun ilgiyle karşılaştılar.

Serdar Ortaç'a Malatya konserinde yoğun ilgi

IHA

Serdar Ortaç ve Eypio, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 25. kez düzenlenen Malatya Uluslararası Kültür Sanat etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında konser verdiler.

EYPİO VE SERDAR ORTAÇ'A YOĞUN İLGİ

Festivalin son gününde ilk olarak Eypio sahne aldı. Konser alanını dolduran kalabalık, Eypio'nun birbirinden güzel şarkılarını dinleyerek sanatçıya eşlik etti.

Eypio sonrasında ise Serdar Ortaç sahne aldı. Büyük alkışlar arasında sahneye çıkan Serdar Ortaç, ekibiyle birlikte sergilediği sahne şovlarıyla birlikte konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar sanatçı Ortaç'ın şarkılarına eşlik etti ve şarkılarını birlikte söylediler. Konser alanını dolduran kalabalık zaman zaman telefonlarının ışıklarını ve kameralarını açarak şarkılara eşlik edip dans ettiler.

Eypio ve Serdar Ortaç'a konserde çiçek, kayısı ve aslan figürü hediye edildi.

  • kültür ve turizm bakanlığı
  • serdar ortaç
  • eypio
  • kayısı festivali
Tüm Magazin haberleri için tıklayın