Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Seni Çok Bekledim oyuncuları ve konusu!

Star Tv'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim bugün yayın hayatına başlıyor. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim büyük bir heyecanla bekleniyordu. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor. Seni Çok Bekledim nerede çekildi, konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor" Seni Çok Bekledim oyuncuları ve konusu!

Seni Çok Bekledim ilk bölümü ile bugün yayın hayatına merhaba diyecek. Özcan Deniz'e yeni dizisinde İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor. Seni Çok Bekledim nerede çekildi, konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Dizide Kadir ve Ayliz arasında yaşananlar anlatılacak. İşte yeni dizi hakkında tüm detaylar...

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEREDE ÇEKİLDİ?

Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri Erzurum, İstanbul ve Katar Doha şehrinde gerçekleştirildi.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU NEDİR?

Özcan Deniz; dizide ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı olan ‘Kadir' karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz' karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler. Doğru zamanda, doğru yerde olup, evrenin görünmez iplerinin onlar için çizdiği sınırlara doğru çekilirler. Onlar, kendi hikayelerini oluşturmak için ortak bir noktada buluşur ve tevafuk'un varlığıyla mucizelerini yaşarlar.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KADİR (ÖZCAN DENİZ) KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ’da doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. 1977 yılında ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti. Erken yaşta okumayı bıraktı ve müzikle uğraşmaya karar verdi. 13 yaşındayken İzmir’de şarkı söylemeye başladı ve 16 yaşında Antalyada şarkı söyleyerek tüm ailesini geçindirecek parayı kazanmaya başladı. 17 yaşında İstanbul’a geldi ve burada bir süre pavyonlarda çıktıktan sonra 18 yaşında Almanya München’e gitti. Yaşar Yağmur’la tanıştı ve böylece “Yine Ağlattın Beni” adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Aşkım Dağlarda Gezer dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Özcan Deniz, 2002 yılında hem müzik hem dizi alanında büyük bir başarı yakaladı. Asmalı Konak dizisinde Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa karakterini canlandırdı ve bu dizi Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizisi oldu. Özcan Deniz kendi dizisi Seni Çok Bekledim’de Kadir karakterine hayat vermektedir.

SENİ ÇOK BEKLEDİM AYLİZ (İREM HELVACIOĞLU) KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı’dır. Uzun yıllar Almanya’da kalmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016’da No:309 dizisinde Pelin Su karakteriyle ekranlara gelen sinema ve dizi oyuncusu İrem Helvacıoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi önemli isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde, para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla Karadeniz’e sığınan, inatçı ve acısını içinde yaşayan Nefes karakterini canlandırdı. İrem Helvacıoğlu, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur. 

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli?

Seni Çok Bekledim Kadir kimdir? Özcan Deniz aslen nerelidir, kaç yaşında?

Tüm Magazin haberleri için tıklayın