Sen Çal Kapımı'nın Fifi'si Sitare Akbaş 'Ramo' dizisine transfer oldu!

Sen Çal Kapımı'nın Fifi'si Sitare Akbaş yeni dizisi ile olay oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Sitare Akbaş, Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Ramo dizisine transfer oldu.

Sen Çal Kapımı'nın Fifi'si Sitare Akbaş 'Ramo' dizisine transfer oldu!

Sen Çal Kapımı'dan Ramo'ya yeni oyuncu! Sitare Akbaş fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu. Fox Tv'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosunda değişikliğe gitmeye devam ediyor.

Sitare Akbaş, Fox TV'nin fenomen dizisi Sen Çal Kapımı'dan Show TV'nin popüler dizisi Ramo'ya transfer oldu. Genç oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Fifi karakteri ile dikkat çekerek hayran kitlesini genişletmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde yaşanan oyuncu değişikliği, Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Ramo'ya yaradı. Başarılı performansı ile dikkat çeken ünlü isim, Sitare Akbaş artık Ramo kadrosunda. Sevilen oyuncun hangi karakter ile dizide yer alacağı merak konusu oldu.

YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

32 yaşındaki Sitare Akbaş daha öncede başarılı bir çok yapımda yer almıştı. Ünlü oyuncu; Sen Çal Kapımı, İstanbul Sokakları, Analar ve Anneler, Ada, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Hayat Tarzı, Bensiz, Ferah Feza, Dila Hanım, Fatmagül'ün Suçu Ne?, İncir Çekirdeği, Akasya Durağı, Hakkını Helal Et, Vazgeç Gönlüm, Beşinci Boyut gibi bilinen birçok dizi ve sinema filminde yer aldı.

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül'ün sokak tarzı dikkat çekti

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci ve Sencer'i Ekin Koç'tan set pozu! Hayranlarından beğeni yağdı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın