Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'den çocuk açıklaması!

Sen Çal Kapımı dizisi ile son dönemin en dikkat çeken isimlerinden olan Hande Erçel'in Murat Akdoğan ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemini meşgul ederken güzel oyuncu İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Programda çocuk istediğini söyleyen Hande Erçel, 'İnşallah Mavi'ye benzer' dedi.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'den çocuk açıklaması!

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu Hande Erçel, İbrahim Selim'in sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programa konuk oldu. Çocuk sorusuna yanıt veren Hande Erçel, magazin gündemine bomba gibi düştü.

İbrahim Selim'in "Çocuk istiyor musun?" sorusuna yanıt veren iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşamaya başladığı konuşulan 27 yaşındaki hande Erçel, "Evet, çok istiyorum. Umarım Mavi'ye benzer. Mavi bana benziyor" yanıtını verdi.

Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in ikilinin arasını yaptığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

İkiliden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmese de yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hande Erçel, geçtiğimiz cuma günü yakın bir dostunun İstanbul'da gerçekleştirilen düğününe katıldı. Erçel'e Murat Akdoğan'ın eşlik ettiği öne sürüldü.

Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç ve şimdiki sevgilisi Murat Akdoğan'ın uçakta çekildikleri eğlenceli videonun ortaya çıkması çok konuşuldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın