Sen Çal Kapımı'n Serkan'ı Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması... Ters köşe yaptı

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri Hande Erçel ile paylaşan Serkan karakteriyle sevilen Kerem Bürsin geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Hande Erçel ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin, 'Kalbim boş değil' dedi.

Sen Çal Kapımı'n Serkan'ı Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması... Ters köşe yaptı

Sen Çal Kapımı'n Serkan'ı Kerem Bürsin önceki gün görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Kerem Bürsin rol arkadaşı Hande Erçel'le hakkında çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşurken samimi açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel'in ünlü popçu Murat Dalkılıç ile ilişkisini noktalamasının ardından adı Kerem Bürsin ile anılmaya başlamıştı. İkili her defasında arkadaşız açıklamasında bulunsa da hayranlarını onların sevgili olduğunu iddia ediyor.

'HANDE İLE ÇOK YAKINIZ'

Uçankuş'a özel açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin, Hande Erçel hakkında '24 saat sette birlikte çalışıyoruz bir erkek ile bir kadın iş yapınca hemen ilişkiye ya da aşka vurmak doğrumu mu bilmiyorum. Biz Hande ile çok yakınız' dedi.

'KALBİM BOŞ DEĞİL'

Muhabirin kendisine yönelttiği 'Kalbiniz boş mu sorusuna?' ise Kerem Bürsin, 'Kalbim boş değil. Arkadaşlarım, ailem ve ülkeme olan sevgim ile dolu' yanıtını verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın