Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ağıtlarıyla yürekleri dağladı

Ünlü şarkıcı Alişan'ın bir süredir koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş vefat etmesinin ardından bugün cenaze töreni düzenlendi. Merve Tektaş eşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlanırken ağıtlar yaktı. Tektaş, 'Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme' sözleri ile yürekleri dağlarken Alişan ayakta durmakta güçlük çekti.

4 haftadır entübe bir şekilde yoğun bakımda tedavisine devam edilen Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Tektaş, son yolculuğuna uğurlanırken cenaze namazında gözyaşları sel oldu.

Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş cenaze töreninde güçlükle ayakta dururken gözyaşlarına boğuldu. Acılı eş, tabutun araca yüklendiği gördüğünde 'Gitme, gitmesin lütfen. Selçuk hakkım sana helal olsun. Teşekkür ederim her şey için. Beni hiç üzmedin sen' sözleri ile feryat etti.

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, bir an olsun tabutun başından ayrılmazken cenaze namazı kılınırken zor anlar yaşadı. Kardeşinin adını duyduğu an gözyaşlarına boğulan şarkıcı, ayakta durmakta zorlanınca yakın arkadaşı yardımına koştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın