Seksenler'in Mahmut'u Türev Uludağ 63 kilo verdi! İğne ipliğe dönen oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı

Seksenler dizisinde hayat verdiği Mahmut karakteri ile tanınan oyuncu Türev Uludağ, 5 ayda 63 kilo verdi. Şimdilerde Exxen'de ekrana getirilen Nasıl Zayıflarım programında Atakan Arslan ile sunuculuk yapan Türev Uludağ, eski ve yeni halini 'Gerçek bir hayat deneyimiydi' notuyla takipçileri ile paylaştı.

Seksenler'in Mahmut'u Türev Uludağ 63 kilo verdi! İğne ipliğe dönen oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı

Başrollerinde merhum sanatçı Rasim Öztekin ve Şoray Uzun gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinde rol almış olan Türev Uludağ, şimdilerde Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayınlanan Nasıl Zayıflarım programında Survivor şampiyonu Atakan Arslan ile sunuculuk yapıyor. 5 ayda 63 kilo vererek 161 kilodan 98 kiloya kadar düşen Uludağ'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Türev Uludağ, Instagram'dan yaptığı son paylaşımda kilolu ve zayıf halini bileştirip takipçileri ile paylaştı. Uludağ paylaşımında 'İnadı olmayanın muradı olmaz. 161 kg başladığım bu hikayede sona geldik. 5 ayda tam 63 kg verdim ve 98 kiloya düştüm. Gerçek bir hayat deneyimi oldu benim için' ifadelerini kullandı.

İşte Türev Uludağ'ın değişimi...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın