Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'in yeni projesi belli oldu! Yolun Açık Olsun filminde rol alacak

Star TV'de ekrana getirilen Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Sancar Efe karakteri ile gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'in yeni projesinin detayları belli oldu. Yolun Açık Olsun filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Akyürek'e Tolga Sarıtaş eşlik edecek. Yolun Açık Olsun filmi Netflix'te yayınlanacak.

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'in yeni projesi belli oldu! Yolun Açık Olsun filminde rol alacak

Birçok başarılı dizi ve film projesinde rol almış olan Engin Akyürek son olarak Star TV'de ekrana getirilen Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Sancar karakteri ile beğeni topladı. Ekranların aranılan yüzlerinden olan Engin Akyürek'in yeni projesi belli olurken detaylarda ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sefirin Kızı dizisinin final yapmasının ardından bu yaz bir film projesinde rol alacağını açıklayarak sevenlerini heyecanlandıran Engin Akyürek, Lanistar Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Yolun Açık Olsun filmiyle kısa bir aranın ardından yeniden setlere dönüyor.

Filmin yönetmeni ise çektiği "Yedinci Koğuştaki Mucize" filmiyle sinema tarihine geçen, rekorları alt üst eden Mehmet Ada Öztekin olacak. Temmuz ortası gibi sete çıkması planlanan filmde Engin Akyürek'in rol arkadaşı ise Tolga Sarıtaş oldu. Yolun açık olsun filmi Netflix'te yayınlanacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın