Neslihan Atagül Latin Amerikalıların gözdesi oldu: Türk dizilerinin kraliçesi

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Nare karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün ünü Latin Amerika'ya kadar ulaştı. Büyük bir hayran kitlesi elde Atagül hakkında, gazeteler 'Türk dizilerinin kraliçesi' sözleri ile bahsetti.

Neslihan Atagül Latin Amerikalıların gözdesi oldu: Türk dizilerinin kraliçesi

Yaprak Dökümü dizisi ile ekran macerasına adım atan ardından başarılı yapımlarda başrol olma şansı elde eden Neslihan Atagül, son olarak Star TV'de yayınlanmış olan Sefirin Kızı dizisinde Nare olarak izleyiciyle buluştu. Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı olan güzel oyuncu diziye erkan veda ederek tedavi olmaya başladı.

Rol aldığı başarılı projeler ile ünü Türkiye sınırını aşan Neslihan Atagül, Latin Amerikalı hayranlarının radarına girdi.

Neslihan Atagül hakkında Latin ülkelerindeki gazeteler "En ünlü Türk dizilerinin kraliçesi" başlıklarını atmaya başladı. İlgiden oldukça memnun olan Atagül'ün Latin hayranları için yakın zamanda özel proje ve sürprizlere imza atacağı öğrenildi.

Latin Amerika'da yayınlanan gazete ve dergiler Neslihan Atagül için şu sözleri söylüyor: "Türk dizilerinin en ünlü ve başarılı oyuncusu Neslihan Atagül. O 'Sefirin' gerçek ve tek kızı. Neslihan, Türk dizilerinin de kraliçesi."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın