Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün ve Sancar'ı Engin Akyürek'ten yeni kare! Hayranları mest oldu

Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı'nın yıldız oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in yeni karesi hayranlarını mest etti. Mavi ve Sancar'ın yeni pozuna dizi takipçileri büyük ilgi gösterdi. Sempatik halleri ile dikkat çeken ünlü oyuncuların afiş karesi hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün ve Sancar'ı Engin Akyürek'ten yeni kare! Hayranları mest oldu

Ekranların yeni ikilisi Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'ten yeni haberler var. Star TV'nin pazartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncularının yer aldığı kare dizi hayranlarını adeta mest etti.

Engin Akyürek'in canlandırdığı Sancar Efe ve Tuba Büyüküstün'ün hayat verdiği Mavi arasında filizlenecek aşkın iple çekildiği Sefirin Kızı dizisinin resmi Instagram sayfasından dizi hayranlarına yeni bir kare geldi. "Bu kare Sefirin Kızı fanları için gelsin" notu ile servis edilen başrol oyuncularının yer aldığı afiş fotoğrafı sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

Tuba Büyüküstün'ün güzelliği ve Engin Akyürek'in yakışıklılığı ile göz doldurduğu paylaşım, kısa sürede hayranları tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü başrol oyuncularının birlikte yer aldıkları fotoğraf karesindeki sempatik halleri dikkat çekti.

Öte yandan Tuba Büyüküstün'ün Instagram story'sinden takipçilerine sunduğu 'Seferin Kızı-Mavi' yazdığı set paylaşımı da büyük ilgi gördü.

Burcu Esmersoy, Sevgililer Günü çağrısıyla gündem oldu! 'Benimle planı olan varsa haber versin'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın