Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül, Tuba Büyüküstün sorusunu duyunca bakın ne yaptı!

Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile görüntülendi. Yerine gelen Tuba Büyüküstün hakkında sorulan sorulara yanıt vermeyen Neslihan Atagül aracına bindi. Güzel oyuncunun yürümekte zorlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül, Tuba Büyüküstün sorusunu duyunca bakın ne yaptı!

Star TV'nin fenomen yapımlarından olan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle diziye veda etti. Atagül'ün yerine ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

Sağlık durumu hakkında konuşan Atagül, 'Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani' dedi.

Eşi Kadir Doğulu ile objektiflere yansıya Neslihan Atagül, Tuba Büyüküstün hakkında sorulan 'Sizden sonra Tuba Büyüküstün dahil oldu diziye, neler söylemek istersiniz?' sorusuna 'Hayırlısı olsun arkadaşlar, bir şey söylemeyeceğim. Sağ olun ilginiz için teşekkürler' yanıtını vererek aracına bindi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın