Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra yeniden birarada! Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine geldi

Yapımcılığını O3 Medya ve NGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisine önceki gün Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül Doğulu sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncunun yerine, yıllar önce Engin Akyürek'le oynadığı Kara Para Aşk'ta muhteşem bir uyum yakalayan Tuba Büyüküstün diziye katıldı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra yeniden birarada! Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine geldi

Star TV'nin en sevilen yapımları arasında yerini alan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kadrodan ayrılmak zorunda kalmıştı. Atagül'ün diziden ayrıldığı resmi sosyal medya hesaplarından duyurulurken yerine gelecek isim de belli oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile herkesi büyüleyen Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı kadrosuna dahil oldu.

Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı'ndan ayrılması büyük ses getirirken yerine gelecek isim de belli. Sefirin Kızı dizisine son olarak 'Menajerimi Ara' dizisine konuk olan Tuba Büyüküstün dahil oldu.

Tuba Büyüksütün ve Sefirin Kızı'nın Sancar Efe'si Engin Akyürek ile geçtiğimiz yıllarda Kara Para Aşk dizisinde rol almıştı. Dizinin yayınlandığı dönem büyük bir hayran kitlesine sahip olan ikilinin yeniden bir araya gelmesi sevenlerini mutlu etti.

Nare ve Sancar karakterlerinin önüne geçtiği düşünülen Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu senaryo gereği Sefirin Kızı’ndan ayrılacağı konuşuluyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın