Sedef Şahin aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Sedef Şahin kimdir, kaç yaşında?

Sedef Şahin'in son hali yoğun olarak araştırılan konulardan oldu. Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu karakterine hayat veren Şahin Belalı Baldız dizisi ile tanınmaya başlanmıştır. Peki, Sedef Şahin kimdir, kaç yaşında? Sedef Şahin nereli? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Sedef Şahin aslen nereli, hangi dizilerde oynadı" Sedef Şahin kimdir, kaç yaşında"

Sedef Şahin gündemde yer alan isimler arasında yerini aldı. Adını Feriha Koydum, Belalı Baldız, Patron Kim ve Avrupa Yakası gibi dizilerde bulunmuştur. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da Maria karakterini canlandırmıştır. Peki, Sedef Şahin kimdir, kaç yaşında? Sedef Şahin nereli?

SEDEF ŞAHİN KİMDİR?

Sedef Şahin, 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro okumuştur. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı. Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu. LC Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu.

2007-2008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı. TRT 1'deki "Mert'le Gert" adlı dizide oynamıştır. 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda görev almıştır.

Show TV'de yayınlanan Acil Aşk Aranıyor adlı dizide İpek karakterini canlandırdı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Maria karakterine hayat verdi

  • Sedef Şahin
  • Sedef Şahin kimdir
  • Sedef Şahin kaç yaşında
  • Sedef Şahin son hali
  • Sedef Şahin adını feriha koydum
  • Sedef Şahin nereli
Tüm Magazin haberleri için tıklayın