Seda Sayan'dan iddialara yanıt! Çağlar Ökten hakkında konuştu

Seda Sayan'ın nikah masasına oturmaya hazırlandığı Çağlar Ökten'e sevgilisi Lara'dan ayrılırsa vaatlerini yerine getireceği iddia edildi. Seda Sayan, Çağlar Ökten ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.

Seda Sayan'dan iddialara yanıt! Çağlar Ökten hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi aldığı sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacağını açıkladı. Seda Sayan ile Çağlar Ökten, mayıs ayında Prag'ta evlenecek.

Çıkan evlilik haberleri magazin gündemine bomba gibi düşerken iddialar da arka arkaya gelmeye başladı. İddiaya göre; Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı.

Seda Sayan, çıkan haberlerin ardından iddialara açıklık getirdi. 2. Sayfa programına bağlanan Seda Sayan, şunları söyledi:

"Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret, hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar'a değil, daha önce de söylemiştim aynı albümün startını verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın