Seda Sayan'a bir darbe de kankası Safiye Soyman'dan! Nikahına gitmiyor

Genç sevgilisi Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin'den veto gelmişti. Seda Sayan şimdi de kankası Safiye Soyman'dan bir darbe aldı. Safiye Soyman canlı yayında nikaha katılmayacağını açıkladı.

Seda Sayan'a bir darbe de kankası Safiye Soyman'dan! Nikahına gitmiyor

Seda Sayan evlilik haberiyle gündem olmaya devam ediyor. Genç müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile mayıs ayında Prag'ta evlenmeye hazırlanan Seda Sayan'a, oğlu Oğulcan Engin'den veto gelmişti. Ünlü şarkıcı şimdi de yakın arkadaşı Safiye Soyman cephesinden hayal kırıklığına uğradı. 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Safiye Soyman, Seda Sayan'ın nikahı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"SEDA SAYAN'IN NİKAHINA KATILAMAYACAĞIM"

Sayan'ın müstakbel eşini yere göğe sığdıramayan Soyman, "Seda Sayan dopdolu bir insandır. Çok mutlu olsun. Damadı çok sevdim, çok efendi. Birbirlerine çok yakışıyorlar çok da aşıklar. Çağlar çok kültürlü bir çocuk. Seda Sayan, Çağlar'a çok aşık. Tabii bunun karşılığını aldığı için. Seda Sayan'ı her konuda uyardım ve haklı da çıktım. Kendisi çok akıllı bir insan ve düşünür, tartar. Çağlar'la ilgili araştırma yapmadım. Çünkü Enbe Orkestrası'nda solist gelen biri. Boş bir çocuk değil" dedi.

"Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın