Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce barıştı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve yakın dostu Tolga Yüce'nin arası Seda Sayan olayı nedeniyle açıldı. Seda Sayan hakkında paylaşım yaptırdığını inkar eden Mehmet Ali Erbil ve Yüce cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İkili küslüğü bitirdiğini sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile duyurdu.

Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce barıştı

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil yakın arkadaşı Tolga Yüce'ye Seda Sayan hakkında "geçmişi kirli" paylaşımı yaptırması ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

Seda Sayan'dan da hamle gelerek Erbil'e karşı "tecavüz" suçlamasında bulunurken magazin gündemi uzunca bir süre yaşananları konuştu.

Tolga Yüce de yaşananların ardından Erbil'in kendisine paylaşımları yaptırdığını ifade ederek "Paylaşımla alakalı gerçekleri sizlere açıklayacağım. O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım" demişti.

İkilinin arası bozulurken yaşanan gelişme gündemde deprem etkisi yarattı. Erbil, Tolga Yüce ile barıştığını sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak duyururken "Baba oğul arasına kimse giremez" notunu düştü.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın